Verkoper

 Verkopen! Zo kom je aan klanten!

We horen je denken: ja, dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. En toch is het zo dat je kunt leren verkopen. Nee, echt waar, 'ik ben geen verkoper' is een sprookje. 

Want verkopen is niet zo heel moeilijk als je eerst weet waarom klanten bij jou kopen. Heb je dat duidelijk en benader je je markt op de goede manier, dan is verkopen wat het is: 'helpen kopen'.

 

Leren zelf verkopen met een groepje andere zzp'ers

Speciaal voor startende zzp'ers hebben we een samenwerking met Talective om in het Acquisitieteam van Talective stap voor stap samen met andere zzp'ers in twee maanden met intensieve begeleidingssessies zelf te leren verkopen aan je klanten, omzet te halen. 

Meer informatie over acquisitieteam van Talective

In twee maanden met hulp van Sander je eerste omzet behalen?
Ja, maar alleen als je je marketing op orde hebt

Acquisitie uitbesteden?

We hebben hiervoor een partner Rivercloud. Victor Huiting doet voor jou die moeilijke acquisitiegesprekken en helpt je aan waardevolle leads. 

 

Wil je dat Victor succesvol is?
Dan moet je twee zaken regelen.

1. Je marketing

2. De vaardigheden om te verkopen. Immers, Victor maakt 'alleen maar' een afspraak voor jou bij een potentiële klant

1-op-1 Verkoopgesprek
informatie dagdeel training mijn eerste verkoopgesprek

Als Victor voor je een afspraak weet te maken bij een bedrijf, is dat nog geen klant van je. Dat zal je toch echt zelf moeten doen in een verkoopgesprek, misschien wel meerdere voordat de koop een feit is..

We hebben hiervoor een 1-op-1 training 'Mijn eerste verkoopgesprek' . Hierin gaan we alleen met jou oefenen en weet je na een dagdeel hoe jij jouw product of dienst gaat verkopen. Maar dan moet je wel je marketing op orde hebben. Volg deze training vóórdat Victor voor je aan de slag gaat.

Meer informatie over acquisitie door Rivercloud